» Utkast: Oct. 31, 2012

Hemma från stan med mina bästa tjejer! Cyklade dit och mötte upp Sofie och Rebecka och sen kom även Agge :) Blev bjuden på fika på Coffeehouse och fick två par mysiga strumpor i present, har dom på mig nu och dom var grymt sköna måste jag säga. Perfekta nu såhär när det börjar bli kallt ute! Ska snart spela in videon på vad jag fick i present :D

» Oct. 30, 2012

Blir ingen video idag, åkte hem till Jerry direkt när släkten åkt så jag har inte spelat in något. Men jag gör det imorgon!


» Födelsedag


» please.. :'(

 
Snälla, ge mig bara en....
 
 
 

» Happy birthday to me:))

Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon lev ut i hundrade år!!! Grattis till mig själv :))))) vaknade upp bredvid pojkvännen idag och längtar till ikväll eftersom jag får mina presenter då. Väntar på att jag ska få ett paket med en hund men det kommer ju aldrig hända, haha fyfan vad jag tjatar men jag måste seriöst ha en innan jag får panik... Tänk en liten mysig valp som är ens egen, som man själv bestämmer över, man får uppfostra den som man vill och åhhhh.. Grymt mycket jobb med dom också, det största problemet! Men jag skulle lägga ner hela min själ och offra all tid i världen..


» Imorgon smäller det!

Imorgon blir lilla jag äntligen 17 år, bara ett år kvar till krogen, körkort och allt roligt! Jag hoppas jag får en hund, fast det vet jag redan nu att jag inte kommer få så jag kan glömma det redan nu.
Hoppas att jag får vara hundvakt idag, han måste höra av sig, jag måste få träffa min Molly igen! Det var för längesen!
 
 
Får bli en bild på bamse sålänge, hade ingen bild på molly här.. 

» Svarar på frågor


» Trött..

 
 
Vaknade upp bredvid pojkvännen för ett tag sedan men nu har han åkt iväg för att jobba ett tag. Jag ska följa med min bror till flygplatsen sen och hämta min kära mami och papi som jag har saknat ganska mycket. Jag tjatar ganska mycket om att jag vill bo själv och så men när man väl är själv så är det väl skönt ett tag men sen när det kommer till saker som att städa, tvätta, diska, handla så kommer man på att det är ganska skönt att ha någon annan som gör det. Så det här med att flytta hemifrån får nog vänta ett tag! 
 
Min och pojkvännens första bild tillsammans <3  Typ 1,5 år sen.. 

» Utkast: Oct. 26, 2012

Sista skoldagen innan lovet och det firas med.. typ ingenting. Nej men jag ska äta varma mackor hos pojkvännen ikväll och sen kanske träffa några vänner. Skulle kanske ha tagit hand om en rottweiler ikväll men ägaren svarar inte på mitt sms nu så det blir nog inget :(
Har spelat in en video så den kommer upp snart :)

» Jag gillar inte matte.


» new design

nu har jag pillat lite med bloggen och fixat ny design :D
Ska bara få tillbaka inspirationen så blir allt perfekt :D

» Utkast: Oct. 23, 2012

Svenskalektion, genomgång, skittråkigt och hon tror att vi är dumma i huvudet, annars flyter dagen på. Gick ifrån nyss och träffade bästa Sofie, vi ska ses efter skolan ett tag också och antagligen bara sitta hemma och ha det mysigt! Älskar att vara med henne, man kan vara så naturlig och behöver inte tänka på hur man är, vi har precis samma humor och jag älskar henne så grymt mycket. Vi har bara känt varandra ungefär 4 månader och allt har bara blivit bättre sen hon kom in i mitt liv <3

» I skolan

Sitter i skolan nu med bästa Sofies halsduk på mig och bara myser.. Hatar måndagar, och jag är fett sur idag av någon anledning så jag typ irriterar mig på alla. Ekonomi prov sista lektionen, kommer få F.... Så jag hittar inget positivt med den här dagen förutom att jag fick vakna upp med min älskade pojkvän!


» Utkast: Oct. 18, 2012

Jag har lagt in massor av bilder från min iphone till datorn nu, eller jag tror att det var alla jag hade där alltså ca 1200... Har rensat bort bilder från mobilen för att få plats. Även fast jag har fört över bilder till datorn vågar jag inte ta bort dom på mobilen för jag tror typ hela tiden att datorn kommer krascha. Så för att vara säker måste jag ha lagt över dem på dator och typ två olika externa hårddiskar, då kan jag känna mig säker.. Haha vet inte varför jag är sån men det är fina minnen i de flesta bilderna så det måste vara pga det.

Handboll imorgon bitti och sen hål till 11.45, aldrig fel, och efter det har vi juridikprovet ..... Det kommer inte gå bra känner jag på mig! Typ ig redan nu...

» Nu är det bara att stiga upp snart för jag ska till vårat fadderföretag som vi jobbar med på projektarbetet. Aa jag ska inte dit själv, Daniel och Sabina är med! Vi ska intervjua dom till våran projektrapport! Ganska skönt med sovmorgon idag även fast den inte blev jättelång, slutar tolv idag! Grymt skönt måste jag säga :D


» Vill inte

Ligger i min sköna säng fortfarande och vill verkligen inte gå upp, även fast jag ska göra det snart! Två inställda lektioner idag så först matte sen hål, juridik, två timmars lunch och sen idrott typ!


» God, nyttig mat

Älskar att skära upp grönsaker och blanda en god dipp, det är det bästa som finns, och så är det nyttigt på samma gång :D Har skurit upp avokado, tomat och morot och så har jag blandat en sås med hemligt recept :D

» Utkast: Oct. 15, 2012

Vet inte hur jag ska göra med bloggandet, vet inte om jag har tillräckligt med tid.. Har inte heller något motivation osv..
Hade varit en sak om man haft typ 1000 unika läsare per dag men nu är det ju inte så i mitt fall så det är inte så roligt att skriva när man ändå vet att ingen läser det.

» ny start