» Glömt

Oj, haha bortglömd blogg. Sitter hemma hos mig med Arvid och Jerry. Börjar 11.45, hål i typ 2.15 fett skönt! Hade handboll på morgonen och senare idag ska Micke beställa mina kläder:))
Slutar 20 i 4 idag..


» Sep. 19, 2012

Ni ska bara veta hur underbart bra jag mår nu. Det känns toppen med nya skolan, det passar mig mycket bättre! Har grymma klasskompisar och man träffar så mycket mer folk än på min gamla skola. Slutade 12 idag och imorgon slutar jag 5 i 4:/ inte så roligt.. Och jag har ju ingen dator än heller så det är svårt för mig att göra något på lektionerna! Kom hem från stan nyss, var där med Jerry Arvid Rebecka Sofie och Vera! Match ikväll, så får se om det blir något mer inlägg idag!


» Sep. 18, 2012

Har verkligen fullt upp nu, videon med svaren på frågestunden raderades och så vidare. Men här slänger jag upp lite inspo bilder!


» svarar ikväll

Ikväll ska jag svara på frågestunden för nu har jag fått ihop lite frågor! 
Tar det i ett videoinlägg för det går mycket snabbare :)
 

» Sep. 17, 2012

Gick bara att ladda upp två bilder i förra inlägget??
Så här kommer det lite mer!:)


» Sep. 17, 2012

Hemma nu och har precis ätit.

Igår satt jag typ hela kvällen och kollade på fina kläder så här kommer det ytterligare lite fina saker:)


» Skolan

Sitter i skolan nu och väntar på min sista lektion som börjar om 20 minuter. Ska egentligen ha två lektioner till men jag ska ju till tessin så jag hinner inte (y) gör inte mig något :)
Ringde till vårdcentralen förut, första gången jag vågade ringa själv. Men det var en telefonsvarare så dom ska ringa upp vid 10 över 11 typ. Hoppas att jag får komma dit idag så att jag kan få lite medicin mot min urinvägsinfektion. Hoppas bara att dom kan se att jag verkligen har det för en annan gång när jag var helt säker på att jag hade det kunde dom inte se något så jag fick ingen medicin. Gick runt i ungefär 4 dagar med magont pga det, sen gick det över av sig själv.
Jag tror jag ska på stan sen och byta min mössa. Så ska jag kolla om jag hittar ett par jeans!


» Ge mig pengar

Åh vad jag vill ha alla dessa underbara linnen


» Nervös och rädd

Sitter i soffan hos pojkvännen, nervös som bara den för imorgon klockan 13.00 får jag veta. Jag får veta om jag äntligen kan byta skola. Ska dit på möte, mamma följer med och det lär behövas om dem säger nej. Om jag inte kommer in då, vad ska jag göra då? Ska jag hoppa av skolan eller lida i två år till?


» Nej, min bror ska inte bli nazist!

Det här med att försöka bestämma över en annan människa, varför ens försöka? Det är klart att det finns svagt folk med dåligt självförtroende men ändå, hur kan man låta någon annan styra ens liv? Ingen skulle någonsin få bestämma över mig, okej, mina föräldrar har väl lite att säga till om iallafall. Men förut när jag var mindre hade jag sämre självförtroende och lät ofta mina kompisar styra över mig. Nu när jag har blivit en starkare person får jag panik när jag ser att någon annan tillåter detta.. Som olika pakter, sekter och skit som söker upp svaga människor och försöker få dem att bli likadana. Så var det lite med min bror, han hade väldigt få vänner och så var det några som började prata som honom. I början var jag glad för hans skull men sen ju längre tiden gick märkte man att han blev annorlunda. Han ville bli som dem, nazisterna..


» vad vill ni läsa om?

Hej, sitter hemma i soffan och har ont i magen, urinvägsinfektionen envisas med mig och vill inte försvinna. Igår kändes det som att den hade försvunnit men tydligen inte.
 
Jag har verkligen bloggtorka, vet inte vad jag ska skriva om eller prata om i mina videos. 
Så om ni har några ideér vore det grymt snällt om ni ville skriva en kommentar.
Typ vad ni tycker är roligt att läsa om och kolla på!

» Sep. 15, 2012

Jag tänker på det hela tiden, men jag tror inte jag vågar. Fast jag borde kanske göra det för alla andras skull, och för min egen. Då slipper jag lida och stå ut med all smärta mitt hjärta bär på. Jag tror det är något fel på mig...
Ska jag göra det? Det får framtiden avgöra.


» Utkast: Sep. 14, 2012

Är hemma och är sjuk :(
Missar skolfotot idag, men jag blir ändå så ful så det spelar väl ingen roll ;)
Kolla gärna in min nya youtubekanal evelinaaberg!
hihi :)

» Utkast: Sep. 12, 2012

Sitter i skolan just nu och håller på med världens tråkigaste sak!
Vi ska skriva en egen berättelse om hur jorden skapades, jag har verkligen ingen fantasi alls. Detta kommer gå åt helvete känner jag..
Har lunch om tio minuter och jag är grymt hungrig.
Efter lunchen har vi engelska och sen matte.. Vet dock inte om jag ska gå på matten, har ju inget att göra där så..

» Utkast: Sep. 11, 2012

hejhej, min uppdatering suger just nu men jag gör annat på dagarna som att träffa jerry, vänner, gå på stan, träna, gå i skolan mm..
Så tyvärr måste bloggen lida :/

Var på stan idag med Sanna och Frida, köpte bara en mössa men kollade på lite kläder som jag ska beställa från internet istället eftersom att jag har 50:- rabatt där! :)

Dom har fortfarnade inte hört av sig från skolan vilket jag tycker är grymt tråkigt, känns verkligen som att dom inte bryr sig!

Är förövrigt sjuk igen, förkyld, ont i halsen och tror att jag hade feber förut. Så ingen idrott och handbollsträning för mig imorgon :'(
Men vill man bli frisk någon gång får man offra en träning.

Ska försöka sova snart så får jag se hur jag mår imorgon, kyssar!

» Utkast: Sep. 10, 2012

Nu går jag och lägger mig med min onda hals och hoppas på att jag mår bättre imorgon vilket jag antagligen inte kommer göra men jag får hoppas helt enkelt. Rektorn har fortfarande inte hört av sig men jag hoppas att han gör det snart, det börjar bli dags nu tycker jag..

» skulle kommit upp igår..


» sjuk typ, kanske..

Hejhej!
Imorse när jag vaknade mådde jag skit. Mådde illa och hade ont i halsen, men jag gick upp ur sängen och gjorde mig iordning. Åkte till skolan och var där i typ 40 min innan jag var tvungen att åka hem, kändes som att jag skulle kräkas hela tiden. Åt en macka när jag kom hem för att se om det var pågrund av att jag inte ätit något som jag mådde illa, gick sen och sov i 2-3 timmar och det behövdes verkligen. Nu har jag precis ätit en macka igen och jag mår bara lite illa, men har fortfarande grymt ont i halsen så det blir ingen träning för mig ikväll :'(
 

» snackar..


» Frågestund :)

 

» Utkast: Sep. 07, 2012

Hejhej, jag är hemma från skolan idag.
Är grymt slut i hela kroppen och har ont i magen.
Men jag missar ändå inte så mycket, vi skulle bjuda lärarna på buffé och sen typ städa hela köket. Då föredrar jag nog hellre att sitta här hemma, fast inte ha ont i magen. Hoppas jag mår bättre sen så att jag och Mellis kan dra och träna med Jerry och Arvid :)
Annars blir det väl bara att ta det lugnt ikväll, gör kanske ett videoinlägg senare :)
 
Saknar sommaren (L)

» hhahahah sjunger lite :D


» Utkast: Sep. 06, 2012

Sitter och pluggar ekonomi just nu. Måste bli klar med det här "uppdraget" idag, men har problem med en fråga och min lärare svarar inte:(
Börjar egentligen två idag men jag är klar med allt jag egentligen behöver göra så jag åker lite senare, hoppas det är okej :D
 
Saknar mitt troll :'(  Men vi ses om 20 dagar (L)

» my perfect imperfections


» Sluta äta onyttigt

Nu har jag fan bestämt mig! På riktigt!
Jag ska sluta äta onyttiga saker, nej jag ska inte banta, bara förbättra min kost. Och så ska jag träna hårdare, för nu ska jag verkligen satsa på handbollen. Jag hoppas att jag kan hålla mig mer än två dagar nu :D

» favoritprodukter


» fortsätta med videoinlägg?

hej! jag vet att min uppdatering suger och jag gör nästan bara videoinlägg, men jag vet inte vad ni tycker om det, gillar ni det eller inte? För jag tycker att det är mycket lättare för man hinner få så mycket mer sagt och det tar inte så lång tid.
Ni får gärna säga vad ni tycker, ska jag fortsätta med det eller inte?

» skulle kommit upp igår!


» vlogg! :D