älskad eller inte?

Varför får man bara en känsla ibland att man inte är älskad, att ingen tycker om en och man bara är i vägen istället för att göra nytta någonstans. Just så känner jag nu, men det handlar mest om min pojkvän, det känns inte som att han älskar mig längre även fast jag vet att han innerst inne gör det! Han säger att han gör det och inte fattar varför jag tror något annat.. Vet ni varför det är såhär? har ni kännt det själva? kan jag få höra vad ni tycker att man ska göra? tips? snälla skriv vad ni tycker!

Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Jag tycker synd om dig som känner så, det måste vara jättejobbigt. Vad är det han gör eller inte gör som får dig att känna dig oälskad? Eller är det så att du inte älskar dig själv? Då är det svårt att kunna känna sig älskad av andra.



sv: Ja, det tror jag absolut! Skriv till de större bloggarna också, då brukar man kunna få nya klick för att folk hittar din blogg i deras kommentarsfält! Heja heja heja :)

2012-08-24 @ 14:41:57
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

Jobbigt, men sådär kan ju alla känna ibland. Jag med.



sv: Tror att folk vill läsa ärliga bloggar, om kläder och inspireras, samt om folk som har ett liv som de själva vill ha eller om folk som skriver väldigt bra:) gäller att hitta en riktning också, en speciell grej man bloggar om typ

2012-08-24 @ 14:50:31
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: Isabellasphotographing

önskar dig en fin helg! :)
kram

vore supergulligt om du ville rösta på min bild här, nr 5. http://hannaasundin.blogg.se/2012/august/rosta-pa-din-favoritbild.html#comment

2012-08-25 @ 11:58:31
URL: http://isabellasphotographing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0