» skulle kommit upp igår


» Thingsboysdowelove 7


» Thingsboysdowelove 6


» Jobbig period

Hej alla, jag har det ganska jobbigt just nu på grund av en sak så bloggen är inte direkt det första jag tänker på.. Jag hoppas att ni står ut med en paus. Och ni som har vunnit i tävlingen. Jag ska maila er så fort som möjligt! Jag lovar! Men jag hoppas verkligen att ni förstår mig..


» Thingsboysdowelove 5


» Vinnarna :D

 
 

» Tävling avslutad!

Nu är tävlingen avslutad och jag håller på att ladda upp videon där jag avslöjar vinnarna! Så håll utkik för det kommer alldeles strax! :)


» Första skoldagen

Hemma i Jerrys säng efter första skoldagen! Kul att träffa vissa men skittråkigt att börja igen!! Träning ikväll och innan det ska jag tydligen följa med Jerry Arvid och Stefan någonstans! Men det blir säkert bra! Efter träningen ska vi ha ett litet möte igen. Jag mår inte sådär jättebra så jag får se hur mycket jag kan träna, men ska ta i så mycket jag kan för jag är verkligen grymt sugen på att träna :)


» Thingsboysdowelove 4


» vlogg typ.


» ändrat datum

Ja justdet, jag glömde skriva att tävlingen avslutas imorgon kväll istället! :D

» Utkast: Aug. 26, 2012

Asså jag har verkligen inte orkat blogga, har mycket och tänka på nu och så börjar ju skolan imorgon.. men jag har iaf spelat in en video som kommer snart. Det är mycket skönare än att skriva, så den kommer snart :D

» Thingsboysdowelove 3


» Utkast: Aug. 25, 2012

åh, slödag idag.. Somnade säkert vid 4 inatt och vaknade 12 av att jerrys pappa ringde, annars hade jag nog kunnat sova hela dagen!
Var och handlade sallad för ett tag sen så jag har ätit det, äckligt gott!
Köpte ganska mycket så det räcker till en till portion!
Var hos en kompis som heter Robert igår och jag hade så grymt kul! Var för en gång mycket folk man kände, var några tjejer jag aldrig sett förut annars hade jag träffat alla iaf. Ikväll tror jag att det blir lugnt, haha kommer nog inte orka. Vi ska ut och äta med jerrys pappa sen så jag hoppas att det blir thai eller kinamat, är riktigt sugen på det. Jag är förvånad att det inte är så många som har deltagit i min tävling än men det kanske blir fler, hoppas jag! Mycket roligare då :)

» Thingsboysdowelove 2


» Tävling!

Hade tänkt ha en tävling på bloggen nu.
Jag lottar ut fem vinnare och varje vinnare får 50kr presentkort på hm :)
För att vara med ska ni bara kommentera här att ni är med.
Extra lotter i tävlingen (dessa saker behövs inte göras men ni kommer garanterat ha större chans att vinna! )
Länka min tävlingen i ett inlägg
Följ mig på instagram evelinaaaberg
Gilla mina 10 senaste bilder
Om ni gör något av dessa saker så måste ni skriva det i kommentaren och även vad ni heter på instagram om ni nu följer mig eller liknade så jag vet vem som är vem!
Så lycka till nu :)
Update: Tävlingen kommer avslutas söndag 18.00 ! :)


» fashion jeffrey campbell

JA TACK!!!!!
Tumblr_m7nh88ga3t1r2t8oyo1_500_large
Tumblr_m985repq871qkbon3o1_500_large
Tumblr_m4mtklwtw51rvse5jo1_500_large
Tumblr_m51v1m1nvv1rx0f3co1_500_large

» älskad eller inte?

Varför får man bara en känsla ibland att man inte är älskad, att ingen tycker om en och man bara är i vägen istället för att göra nytta någonstans. Just så känner jag nu, men det handlar mest om min pojkvän, det känns inte som att han älskar mig längre även fast jag vet att han innerst inne gör det! Han säger att han gör det och inte fattar varför jag tror något annat.. Vet ni varför det är såhär? har ni kännt det själva? kan jag få höra vad ni tycker att man ska göra? tips? snälla skriv vad ni tycker!

» Thingsboysdowelove


» fashion wine-red

1657311_img_0268w2_20copy_20copym_large
417bec5390c66d963f4833b53af85b8f_large
_dsc1465_202225836_large

» Thingsboysdowelove


» In boyfriends bed!

Ligger i pojkvännens säng nu och är ännu sjukare idag... Så himla tråkigt! Jag vill inte vara sjuk nu till helgen, sista helgen på sommarlovet..
Jag och Jerry ska snart ner på stan en snabbis och gå runt och kolla. Jag vet att ganska många butiker har rea så det är bara att passa på lixom! Efter stan ska jag hem och städa, ja juste jag skrev ju igår vad jag skulle göra :)
Ska försöka komma på lite roligare inlägg att göra för jag antar att ni inte tycker det är så kul att bara läsa om vad jag gör om dagarna:)
Freedom!

» hello there!

Ledsen att jag inte har bloggat men igårkväll så kom Arvid och Sofie förbi här hos Jerry och vi kollade på film och hade det mysigt! Direkt när dom gick somnade jag typ så..!

Och idag vaknade jag upp med halsont och förkyld.. Inte kul att bli sjuk igen. Åkte med Jerry och hans pappa och fixade massa saker. Åkte tillbaka hem hit och vilade, åt och åkte till jobbet! Har jobbat fyra timmar idag och det var nästan för lugnt under dagen för det fanns typ inget att göra vissa stunder! Men när jag hade ca en halvtimme kvar kom det en hel buss med engelsmän så det var bara att kämpa sista halvtimmen. Pappa kom och hämtade mig snälls som han var och bara för det fick han min personalkaffe. Åkte till sporthallen och kollade sista 5 minuterna av Jerrys träning innan vi åkte hit.

Nu har jag försökt att beställa sminket från ELF som jag ville ha men dom tog tydligen inte emot mitt kort även fast det stod att dom skulle göra det. Så det blir inget smink den här gången, jag får vänta till nästa gång dom har rabatt och hoppas att det är 50% då :D

Imorgon ska jag hem och städa hela undervåningen+mitt rum och för att jag gör det slipper jag betala min telefonräkning som ligger på ca 350/månaden, värt ju! Och sen på kvällen ska vi ha möte med laget om årets säsong, vilka som ska satsa osv. Och så ska vi prova vårat nya träningsställ som vi ska få. Happy? YES!!

Ska göra ett videoinlägg imorgon för jag tror inte jag kommer orka blogga så mycket. Har så mycket annat att göra så!
Miss my brown hair!!

» Förhindra statiskt hår!

Något som jag tycker är väldigt irriterande nu till vintern är att håret blir så lätt statiskt. Man kan ju knappt ta av sig halsduken innan håret blir lite statiskt. Great. Not. Det finns olika anledningar till att ens hår blir statiskt, och det finns olika sätt att förhindra det. 
Här kommer några tips från modette.

1. En anledning till att ditt hår ofta blir statiskt kan vara att du har ett underskott på fukt. Då ska du se till att alltid använda balsam när du duschar. Att göra en inpackning regelbundet är även väldigt bra, det räcker med en gång i vecken. Men om ditt hår är riktigt fattigt på fukt kan man behöva två behandlingar.

2. Ett statiskt hår känns ofta flygigt, ett knep är då att använda produkter som tynger ner stråna så att dem inte är lika lätta. Det finns olika sorters produkter, t.ex. leave in-balsam och hårolja. De binder samman hårstråna.

3. En hårspray som kan förhindra statiskt hår är väl helt klart värt pengarna. Spraya sprayen i din borste eller kam och kamma igenom håret som ett sista steg i din styling. Glöm dock inte att rengöra din kam om du inte använder den regelbundet, för sprayan kan göra den en smula kletig.

4. Man kan även undvika alltför starka produkter som torkar ut håret. Ingredienser man kan undvika är alkohol och kemikalien sodium lauryl sulfate (förkortas ofta som SLS på förpackningens baksida).

» Ge mig pengar så jag kan shoppa!

Tumblr_m7mecim5gv1rbte71o1_500_large

» Elf rabattkod! :D

Blev väckt av pojkvännen för typ två timmar sen. Han kunde väl inte sommna om så han var ville väl ha sällskap.
Haha, blev grymt arg och började slå honom men det är sånt man får räkna med. Men jag vaknade då iaf och har bara legat i sängen och kollat på massa saker på internet, typ smink och sådant. Ska beställa från ELF eftersom jag har en rabattkod där på 30% så det är bara att passa på!  Ni kanske också har eller vill ha? Om ni vill ha är det bara att kommentera någonstans här på bloggen så kanske jag ger er den! hihhi eller så kör jag någon slags tävling?
eller nej, ni får en om ni länkar mig, mohahahah :D

» glömde

Haha oj, jag åt efter att jag hade duschat och så fastnade jag framför tv:n.
Var ju somsagt och tränade idag och det var så grymt kul! Även fast jag har fått så dålig kondition så kämpade jag som fan och gjorde många mål när vi spelade träningsmatch :)
Åt våfflor förut och nu väntar jag på att Jerry ska komma hit så sover vi här. Ska försöka ta en lång sovmorgon imorgon men jag kommer väl vakna tidigt som vanligt!
Håller på och ska göra en beställning hos elf! Grymt kul att de har 30 % rabatt också :D

» Hemma

Kom precis hem från träningen, det var så grymt kul!
Men jag ska bara hoppa in i duschen och fixa mig lite sen skriver jag igen!
Lite randombild sådär bara!

» Bubbleroom

Jag måste bara säga att jag diggar verkligen bubbleroom!
Det är en sida med väldigt stort utval och normala priser på det mesta till skillnad från andra sidor där saker är för dyra! Och just nu får man även fri frakt och man handlar över 800, så det är grymt.
Man har även 14 dagars full ångerrätt och i vanliga fall kostar frakten bara 39kr, försök hitta billigare frakt någon annanstans, jag har iallafall aldrig sätt det.
Jag funderar nästan på att lägga en beställning snart, jag är grymt shoppingsugen så.
Kolla den här bikinin t.ex, ioförsig en vanlig bikini men hur snygg är den inte, och till det priset!
Det här linnet är också grymt, annorlunda och coolt, jag brukar inte gilla döskallar men kolla, kan man motstå det?
Gå in och kolla ni också jag lovar att ni kommer hitta massa fina saker.
Jag har beställt därifrån två gånger tidigare och har aldrig blivit missnöjd, kläderna har varit hela och precis som det står i beskrivningen. Det har bara tagit några dagar innan jag har fått hem paketet, så jag är verkligen riktigt nöjd!
Tryck på länken här så kommer ni direkt till sidan! Hoppas ni hittar något kul :)
bubbleroom


VILA Liskas Top White Bubbleroom.se

» vlogg :)

snälla snälla, kommenteera vad ni vill se i bloggen :)

» Shoppingsugen

Har precis ätit frukost nu och tar det bara lugnt, igår blev det myskväll med pojkvännen framför fast and furious 1! Lite chips och dipp blev det också :) idag ska vi till Jerrys bil och fixa lite med den, sen har jag träning ikväll! Asså jag är så grymt shoppingsugen så jag vill åka till Stockholm eller något, ska faktiskt höra med någon av mina vänner, om inte Jerry vill med såklart :) jag vill gärna ha lite tips på vad jag ska skriva om och vad jag ska prata om i mina videos, har ingen inspiration just nu så:)

» Video


» Haul:)


» YOLO

Halloj där! Min älskade pojkvän kom ju hem igår som jag skrev så jag var med honom hela dagen och sen på kvällen drog vi på fest i harg! Det var riktigt kul att träffa massa folk igen! Vi drog dit med
Melina, Rebecka, Stefan och tysken! Sen träffade jag Sofie där och massa annat kul folk! Efter ett tag kom det massa 96:or, 97:or och t.om 98:or?? Vadfan.. Dom ska ju typ ligga och sova nu?? Okej inte 96:orna men ändå..
Men snart kommer det en haul och jag visar även det jag fick av min pojke när han kom hem!

» min prins

Nu är det verkligen inte långt kvar, snart kommer jag vara där i din famn igen. Få pussa dig, krama dig och bli pussad och kramad tillbaka. Ligga i sängen med huvudet på ditt bröst och dina armar runt mig, känna den där tryggheten och kärleken jag inte känner någon annanstans. Bara känna din närhet och värme, det betyder allt.
En vecka utan dig har kännts som en evighet, nu behöver jag inte ligga och tänka på dig varje kväll innan jag somnar och räkna ner timmarna. Jag kommer ligga bredvid dig istället. Åh vad jag har saknat dig min alldeles egna. Min prins, mitt hjärta, min andra halva. Jag ser bara framför mig i huvudet hur du går ut ur bilen och bara sträcker ut armarna så att jag kan få hoppa upp i din famn, och det ska jag göra.
Jag älskar dig så otroligt mycket Jerry Gustavsson och det kommer jag alltid att göra.
Vi har klarat mer än ett år tillsammans, det är jävligt länge. Men vi ska klara hela livet tillsammans,
det ska alltid vara du och jag, vi.
Du är det finaste jag har, älskar dig min prins <3

» 40 skönhetsfrågor!


» Pärlor på hörlurarna!


» Pysslat!

Godmorgon på er folket! Har ni sovit gott? Det har jag verkligen gjort! Första natten på en vecka som jag har vaknat av mig själv! Idag vet jag inte om vi ska åka till stugan, annars ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske städa mitt rum lite. Igår pysslade jag lite med pärlorna jag köpte på ullared, satte dom på mina hörlurar! Om någon undrar hur man gör eller vill ha likadana är det bara att säga till så fixar jag det:)
Vilken var finast? nummer 1 eller 2? :)

» tips?

Har någon där ute något tips på en sida med bra billigt smink och sminkborstar mm..
Har köpt lite nytt smink på ullared ju men jag vill gärna ha lite mer, känns så fattigt utan mitt smink :(
Kom gärna med lite förslag! :)

» sliten

har märkt nu att videon hackar som fan... men ni får väl nöja er med min röst! :)

» Ullared haul!


Skulle egentligen kommit upp igår men det gick inte att ladda upp av någon anledning

» I bilen

Sitter i bilen nu påväg till helsingborg. Har lånat älsklings dator och ansluter den med min mobil så att jag använder mitt internet därifrån. Vi har precis stannat vid ett ställe som heter Braehus, det ligger vid vättern och det är så grymt fin utsikt! Vi åt det vanliga som vi alltid gör när vi stannar där, tunnbrödrulle med leverpastej och gurka, grymt gott. Vi ska stanna på ett till ställe sen som heter Mölle, om det är fint väder ska iallafall jag bada och så ska jag tvinga mamma att ta kort på mig så jag frå lite fina bilder till bloggen, det är lite svårt att ta bilder på sig själv!
Sen åker vi vidare till helsingborg och checkar in på hotellet, sen vid 4 är det OS-final i handboll så vi ska leta upp någon sportbar och gå dit och kolla. Ska heja på mitt älskade land, hoppas verkligen dom vinner, det vore så grymt kul! Jag blir så sugen på att börja träna igen, men våran träning börjar imorgon och då är jag ju inte hemma :(
Jag är verkligen shoppingsugen så jag hoppas att vi drar och shoppar någonstans imorgon, eller om det är fint väder vill jag sola och bada!

» Tips!

Jag behöver lite tips! Någon som har varit i helsingborg, danmark eller ullared som har några tips på vad man ska och inte ska köpa? Jag har varit på ullared en gång men det kan ändå vara kul att höra vad andra tycker!
Så kommentera gärna vad ni tycker! :)

» In my bed

Ligger i sängen nu och har nästan precis pratat med pojkvännen. Han sa att dom BARA hade 33 grader så jag är inte alls avundsjuk.... Fan, jag vill ju också vara där, vara med honom! Men när han har fyllt 18 SKA vi åka utomlands tillsammans, hoppas i typ två veckor! Fan vilken dröm det vore asså! Bara vi två, helt ensamma, i 14 dagar, sol, bad, shopping. Åh jag längtar. Jag har inte börjat packa till helsingborg än men ska väl göra det snart. Jag har kollat upp massa roliga butiker i Danmark och massa som vi ska åka till :D
Längtar till jag får shoppa och till jag får visa er allt! Ska bli så grymt kul. Jag har varit shoppingsugen i typ 2 månader nu så jag ska slösa massooor med pengar. Eller nej, jag ska bara köpa nödvändiga och billiga saker!

» fan

Igår var jag, mamma och pappa på båda resebyråerna som finns till stan men såklart så var alla resor bokade. Fan vad besviken jag blev. Men mamma och pappa bokade hotell i helsingborg i fyra dagar så åker vi väl över till danmark och tyskland, och på hemvägen åker vi kanske förbi ullared! Det känns helt okej faktiskt :) Jag har redan varit vaken i tre timmar och sagt hejdå till mitt hjärta som jag inte kommer träffa på en hel veckan. Asså en hel vecka! Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge, det längsta är typ 4 dagar. Och ännu jobbigare eftersom jag vet att han kommer kunna sola, bada och shoppa hur mycket han vill i en vecka, och det ska vara 36 grader varje dag.. kul.. Men jag ska ligga och pressa som fan nu om vi åker till någon strand. Jag ska ta med mig kameran så att jag kan ta några fina bilder till bloggen, kanske kan fixa en ny header redan nu. Men jag ska äta lite frukost och sedan börja packa lite smått för vi åker halv sju imorgon bitti. Jag hinner kanske sola lite idag också om jag har tur!
Saknar dig sjukt mycket redan! Men den här tiden ska gå fort, du är snart hemma igen <3

» städning

Sitter i rummet nu och ska börja städa efter detta inlägget. Ska även försöka prata med mamma och pappa om någon resa! Dem vill ju verkligen inte göra något. Det är så grymt tråkigt för mig. Jag har jobbat denna sommaren och sen när jag väl får ledigt ska vi typ bara sitta hemma? Bara för att dom har gjort massa saker får inte jag göra något.. Blir så trött...
Men nu ska jag börja så att jag hinner göra något annat innan jag börjar jobba vid 16..
Finaste Bamse <3

» new start

Ny blogg!
Har ny blogg nu, ska försöka ytterligare en gågn men denna gången ska jag inte berätta för mina vänner. Känns som att man kan ha mer "frihet" i bloggen om man inte har några man känner som läser.
Men jag hade tänkt skriva om allt mellan himmel och jord, lite mer smink och sådant denna gång tror jag. För jag har blivit lite mer intresserad men då kanske jag först och främst ska köpa lite smink med tanke på att jag inte har något alls för mitt blev snott, även min plattång men jag har köpt en ny så nu är det bara sminket som fattas!
Men jag ska försöka blogga så får vi se hur det går, och jag kan ju säga att min header är bara sålänge till jag har tagit lite nya bilder. Dem bilderna jag har nu är tagna med min iphone (därav den dåliga kvalitén) men ska ta med min system snart! :)